Over mij

Ik ben Harmen Hilvers, ik ben 21 jaar. Ik ben al jaren actief met de techniek rondom de computer. Mijn eerste computer bediende ik al toe ik 3 jaar was. Een oude pc met 20Mb harddisk. Dat was voor die tijd al best redelijk (1995). Daarna ben ik meegegroeid met de ontwikkeling van de computer. De eerste verbinding met internet met een telefoon inbelrouter. Daarna toen we een adsl verbinding kregen kon ik al speldenderwijs leren hoe computers werkten en experimenteerde met software. Ik heb ervaring met het maken van films. Mijn eerste echte passie was het maken van films (bewerken en grafisch met after effects).
Toen ik mijn VMBO-tl haalde wist ik dat ik verder wilde met computers en heb ik een opleiding ICT beheer afgerond aan Deltion Zwolle.
Mijn motivatie was toen nog niet zo geweldig dus ik nam genoegen met een niveau 3. Toen ik het afgerond had wist ik eigenlijk nog niet wat ik wilde en heb toen een tussenhalfjaar op de EH in Amersfoort gezeten en toen met name gewerkt aan stellen van doelen en motivatie. Ik heb toen besloten om een opleiding applicatieontwikkeling te doen deze volg ik op dit moment en dat gaat zo voorspeodig dat ik een jaar heb overgeslagen en het komende jaar examen ga doen.
Ik wil mij in de komende jaren ontwikkelen tot een specialist in het maken van websites, apps etc. Nadat ik mijn huidige opleiding heb afgerond ga ik starten met HBO opleiding informatica in Zwolle. Mijn interesse is breed, dat maakt ook dat ik me breed laat opleiden in zowel de beheers- als de applicatiekant van de ICT. Met deze all-round kennis kan ik alle kanten op.

Vaardigheden

Als ik een website bouw maak ik gebruik van verschillende programmeer talen. Voordeel is dat ik maximaal flexibel kan werken om zo dicht mogelijk bij de wens van de klant te komen. Mijn focus licht bij het bouwen van een site vooral bij PHP, MySQL, Javascript, jQuery, CSS en HTML.

Technieken

Ik programmeer gestructuurd, zodat mijn werk makkelijk leesbaar en verbeterbaar is. Mijn bestanden maak ik beter leesbaar door middel van het gescheiden houden van PHP, HTML, CSS en Javascript code. Ik beschik over een groot aantal van projecten een standaard sets van functies die ik kan gebruiken en maken dat ik efficient werk.

PHP

: Uitstekend

Javascript

: Uitstekend

MySQL

: Goed

jQuery

: Goed

CSS

: Goed

HTML

: Goed

C#

: Goed

Werkervaring

  • Verschillende externe opdrachten voor websites gerealizeerd
  • Implementatie ondersteuning Mijn Vanboeijen

Stage's


JaarBedrijfPlaatsTaken
2010BeVeDe AutomatiseringZwolleServicedesk, reparatie
2009MKBITEmmenServicedesk, klantcontacten
2008RMA DeltionZwolleServicedesk


Bijbaantjes


JaarBedrijf/PlaatsFunctieTaken
2012-hedenVan der Zee EmmenSchoonmaakMachines schoonmaken
2011Dierenpark Emmen Medewerker horecaKeukenhulp, verkoop producten
2006-2009Super de Boer EmmenVakkenvullerVakkenvullen, Kassamedewerker

Opleiding


JaarSchoolNiveau/richtingBehaald
2012-hedenDrenthe College EmmenApplicatie ontwikkelaar Niveau 4 MBOJuni 2014
2012Evangelische hogeschool AmersfoortTussenjaar HBOBehaald
2008-2011Deltion College ZwolleICT-Beheerder Niveau 3 MBOBehaald
2004-2008Greijdanus College HardenbergVmbo-TLBehaald

Pakketkennis